Cum pot schimba furnizorul de gaze naturale? Schimbarea de furnizor este responsabilitatea noastră! Procesul de schimbare a furnizorului constă în rezilierea contractului cu actualul furnizor și încheierea contractului de furnizare cu Distrigaz Vest SA, în urma negocierii şi stabilirii, de comun acord, a preţului şi a clauzelor contractului de furnizare a gazelor naturale, luând în considerare termenul de preaviz necesar denunţării unilaterale a contractului încheiat cu actualul furnizor. Distribuitorul împreună cu Distrigaz Vest SA, noul furnizor, vor consemna apoi într-un proces verbal indexul contorului tău. Această citire şi consemnare va fi efectuată în ziua stabilită ca dată a schimbării furnizorului, respectiv în ziua în care Distrigaz Vest SA începe să îți furnizeze gaze naturale.
Procesul de schimbare a furnizorului nu presupune plata niciunei taxe și nici întreruperea furnizării gazelor naturale!

 De ce acte am nevoie pentru a schimba furnizorul de gaze naturale? Tot ce trebuie să ai la îndemână sunt actul de identitate si  o copie a documentului de      proprietate, în cazul în care nu eşti titular de contract.

 Unde se depun documentele?

Depunerea notificarii de reziliere a contractului actual de furnizare a gazelor naturale se depune la Biroul Relatii Clienti din cadrul Primariei Oradea, str. Piata Unirii nr.1, Camera 5 sau pe adresa noastra de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Puteti incheia un nou contract de furnizare gaze naturale si prin accesarea platformei online pusa la dispozitie de ANRE – www.posf.ro

×

SUS
Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.