Ȋn calitate de furnizor asigurǎm servicii de furnizare a gazelor naturale atȃt ȋn regim reglementat, cȃt și nereglementat pentru clienţii din municipiul Oradea.

Furnizarea gazelor reprezintǎ activitatea comercialǎ de vȃnzare-cumpǎrare a gazelor naturale desfǎșuratǎ ȋn baza unei licenţe de furnizare. Ȋn funcţie de modalitatea de contractare a serviciilor de furnizare gaze naturale clienţii se pot ȋncadra ȋn douǎ categorii: consumatori captivi sau consumatori eligibili.

Consumatorul captiv ȋncheie un Contract-Cadru pentru furnizarea reglementatǎ a gazelor naturale. Clientul va beneficia de serviciile de furnizare gaze naturale ȋn baza unui preţ de vȃnzare reglementat de cǎtre ANRE (Autoritatea Naţionalǎ de Reglementare ȋn Domeniul Energiei).

Consumatorul eligibil ȋncheie un Contract de furnizare pentru furnizarea în regim negociat a gazelor naturale, astfel acesta va beneficia de un preţ de vȃnzare negociat și de condiţii de prestare a serviciilor de furnizare gaze naturale stabilite de cǎtre pǎrţile contractante.

Preţurile finale ȋn vigoare pentru furnizarea ȋn regim reglementat le puteţi gǎsi ȋn pagina Preţuri și tarife.

Contact

Sediu: str. Anghel I. Saligny, nr.8
Pct. de lucru: cladirea Primariei
+40 760 678 818
+40 259 406 507
+40 259 406 508
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

×

SUS
Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.
Mai multe detalii Sunt de acord Nu sunt de acord