Va informăm că:

- Străzile DIMITRIE ANGHEL, STRUGURILOR, CIREȘILOR, CAIȘILOR si PIERSICILOR din localitatea Oradea urmează să intre in lucrări de modernizare.
- Exista autorizație de construire valabilă pentru a se executa lucrarile de racordare la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pe strada dumneavoastră.
- Lucrările de racordare in baza autorizatiei existente se pot realiza pănă in data de 30.09.2020.

Aveti posibilitatea racordării la sistemul de distribuție a gazelor naturale cu cheltuieli minime in perioada de valabilitate a autorizației obținuta de DISTRIGAZ VEST S.A. Oradea.

In situația in care, sunteți interesați de introducerea gazului, cererea completată și semnată, însoțită de documentele solicitate și dovada plății tarifului de analiză se pot depune:

1. Scanate, pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ;

Anexat cererii va solicităm urmatoarele:

- Copie CF din anul in curs;
- Copie Nomenclator stradal;
- Copie carte de identitate proprietar/ copie CUI dupa caz;
- Declarație notarială (in caz de racord.comun sau curte comună-condomeniu) – se va solicita modelul-tip;
- Taxa de analiză a cererii : 83,30 lei cu TVA inclus;
sau

2. La Centrul Relații Clienți din Oradea, str. P-ța Unirii nr. 1, în incinta Primăriei Oradea, camera 5 parter;

×

SUS
Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.