Liberalizarea pieţei pentru clienții noncasnici (persoane juridice) Conform art. 179, alin. (2), lit. a) din Legea energiei electrice şi a gazelor naturale nr. 123/2012 cu modificările şi completările ulterioare, începând cu 01 Ianuarie 2015 preţurile finale reglementate pentru clienţii noncasnici îşi vor înceta aplicabilitatea, astfel, clienții noncasnici, trebuie să își exercite dreptul de eligibilitate și să încheie un nou contract de vânzare-cumpărare gaze naturale în piața liberă până la 31 Decembrie 2014. În conformitate cu dispoziţiile art. 4, lit. d) din Ordinul Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) nr. 107/2014, aveţi următoarele opţiuni:

  • Exercitarea dreptului de eligibilitate prin:

- încheierea unui nou contract de vânzare-cumpărare cu S.C. DISTRIGAZ VEST S.A. fie prin negocierea directa a acestuia, fie prin acceptarea ofertei-tip care se regăseşte la sediul societăţii noastre- Birou Relații Clienți şi publicată pe pagina de internet www.distrigazvest.ro - schimbarea furnizorului actual de gaze naturale, cu orice altă companie care deține licență de furnizare gaze naturale în termenii și condițiile negociate cu acesta din urmă. Lista completă a operatorilor economici titulari de licenţă de furnizare a gazelor naturale poate fi consultată accesând site-ul www.anre.ro

  • Asigurarea furnizării gazelor naturale de către S.C. DISTRIGAZ VEST S.A. în baza contractului de furnizare a gazelor naturale în vigoare

- până la data de 31 Decembrie 2014 la preţul final reglementat - începând cu 01 Ianuarie 2015 şi până la data încheierii noului contract de vânzare-cumpărare aferent furnizării gazelor naturale în regim negociat la preţul din oferta-tip propusă, dar nu mai târziu de 30 Iunie 2015. În cazul în care optați pentru o negociere directă a prețului și a condițiilor comerciale în vederea încheierii contractului de vânzare – cumpărare gaze naturale, avem disponibilitatea de a discuta și alte propuneri sau variante. Vă așteptăm la sediul societăţii noastre din Oradea, Piaţa Unirii nr. 1 (Primaria Municipiului Oradea, parter, camera 5), Birou Relații Clienți pentru mai multe informații. De aici puteţi descărca modele de contract pentru furnizarea gazelor naturale și condițiile generale de contractare.

Conditii standard pentru furnizarea Gazelor Naturale

Ordin ANRE nr. 97/2015
Ordin ANRE nr. 106/2014
Ordin ANRE nr. 107/2014

Contact

Sediu: str. Anghel I. Saligny, nr.8
Pct. de lucru: cladirea Primariei
+40 760 678 818
+40 259 406 507
+40 259 406 508
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

×

SUS
Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.